Leeg

Totaal: €0,00 

Gastenboek

Door Team Recreatieve, 11/03/2019 - 21:42

Verslagje Brabantrit 10 maart.

De Recreatieve Brabantrit van zondag 10 maart was er een zoals vooraf geschreven een met echte uitdagingen.

Tijdens de 4 dagen van het uitzetten en voorrijden waren ons al enkele paden opgevallen met veel modder en hele diepe sporen, op een plek zelfs zo een troep dat de boer met zijn trekker door het naast gelegen land ging en niet over het pad, nu na een week met veel regen was het een werkelijke pracht rit geworden voor de liefhebbers van mud.

Categorie: 
Door Team Recreatieve, 19/02/2019 - 14:32

Onze nieuwe Brabantrit is nu klaar voor gebruik. 10 maart rijden!!

Het weekend van 16 en 17 februari zijn we voor de derde keer weer naar Brabant gegaan om de nieuwe route verder uit te zetten. Een van onze Marshals ging met zijn auto het deel 1 dat wij al klaar hadden narijden ter controle en hij deed dit met een Opel Frontera op wegbandjes en heeft voor de zekerheid voor enkele paden met veel blubber en diepe sporen alvast een omleiding gemaakt. Best logisch, wij hebben op een van deze paden moeten lieren. En niet iedereen zit te wachten op lierwerk. Toch? Kortom voor de zekerheid zitten er in deze route 5 omleidingen voor wat meer extremere paden.

Categorie: 
Door Team Recreatieve, 02/02/2019 - 18:46
DEFINITIE VAN VAST ZITTEN.

DEFINITIE VAN VAST ZITTEN.

Hiernaast staat de ludieke versie (bij 4x4 lol) hieronder de officiële.

Jaren geleden in de tijd dat wij wekelijks off-road ritten organiseerde moesten we vaak de eindeloze discussies aanhoren van wel of niet vast gezeten te hebben.

Uren kunnen deze doorgaan. Welles, nietes, wel, niet, ik heb nog nooit vastgezeten. Jawel, tot je assen. Om het voor eens en altijd duidelijkheid over vastzitten te krijgen hebben we toen de Definitie van vastzitten gemaakt zodat problemen over dit item voor eens en altijd uit de wereld zijn...

Categorie: 
Door Team Recreatieve, 27/12/2018 - 15:39

Fotos Drenthe rit

Bij deze enkele fotos van de afgelopen Drentherit. En jawel ook een Subaru door de uitdaging, maar dat was een wolf in schaapskleren. Verhoogd en aangepaste tussenbak.

Categorie: 
Door Team Recreatieve, 22/01/2018 - 19:45

Uitzetten Snertrit en Drentherit

Uitzetten Rit 2e weekend.
24 en 25 november: Kort samen gevat: Margriet en ik hebben een fantastisch weekend gehad. Verleden week begonnen met het uitzetten van de Snertrit, dit weekend hebben we hem afgemaakt. Daarvoor zijn we vrijdag naar een huisje op een bungalowpark verhuisd in de buurt van de start van de rit. Lekker gegeten daar, heel belangrijk voor en goede start van een weekend.

Categorie: