Leeg

Totaal: € 0,00

afgelopen evenement Veluwerit op 5 maart 2017

Door Webmaster Recre..., 11/03/2017 - 17:49

Door Leon,
Afgelopen zondag 5 maart heb ik samen met mijn vriendin voor het eerst deelgenomen aan de Veluwe rit van de Recreatieve. Nou ja… Niet helemaal voor het eerst, want ik ben nog net niet op de achterbank van de Defender geboren terwijl we een rit van de Recreatieve reden. Maar nu mocht ik dan eindelijk een keer zelf deelnemen en met de hulp van m’n vriendin, die de taak van het navigeren overigens heel goed op zich nam, konden we de mooie routes door de Veluwe rijden en genieten van het mooie landschap. Na de start bij de Mac Donalds begonnen we aan de route die in totaal 91 km bedroeg. De route was uitgestippeld door mooie stukken bos, weides en langs open vlaktes. Het had de afgelopen dagen wat geregend en er was “helaas” ook op deze SUV route wat modder te vinden. Daar moest gebruik van gemaakt worden! De Defender kwam dus ook aan z’n dagelijkse modderbad toe. Al met al hebben we veel van deze dag genoten door de leuke route door de Veluwe en kijken we uit naar de volgende rit!

*******
Offroad verhaal.
FK
frenk de kruijff

Beantwoorden|
ma 6-3, 18:25
U
U hebt dit bericht doorgestuurd op 7-3-2017 11:09
Zondag 5-3-2017 eerste offroad trip gemaakt met de Suzuki Grand Vitara.
Ik speur het internet af op zoek naar locaties waar dat allemaal kan en mag.
Zie ik ineens recreatief offroad rijden op de Veluwe met Peter en Margriet Mastenbroek.
Dus mailen: er konden nog twee wagens mee.
Het was een super dag lekker zonnetje en natuurlijk veel mooie zandpaden. En door de vele regenval van een paar dagen ervoor, lekker veel blubber. De Suzuki zag er gelijk heel anders uit!
Echt een hele belevenis om zeker nog een paar keer te doen.
Groetjes Alexandra en frenk.
*********
Veluwerit - door Hans
Afgelopen zondag hebben wij deelgenoemen aan een recreatieve 4x4 tocht over de Veluwe. Omdat het voor ons de eerste keer was sinds wij onze 4x4 hebben, waren we heel benieuwd. Dus op tijd naar de afgesproken plek, de MacDonalds in Nijkerk. Daar stonden al een paar 4x4's op de parkeerplaats. Wij kregen onze route beschrijving en konden als tweede auto starten. Omdat we nog nooit eerder een bolletje-pijltje routebeschrijving gevolgd hadden, was het even wennen. Maar na het tweede punt ging het eigenlijk al als vanzelf. Tijdens de hele tocht hebben we twee punten gemist en moesten we een paar honderd meter terugrijden. De route ging via kleine weggetjes tussen de weilanden en dorpjes. Naast kleine weggetjes ook leuke onverharde paden door de bossen. Daar was het welk opletten voor de paarden, fietsers en wandelaars. In de hele route waren maar twee of drie plekken waar door de regen flinke modderpoelen waren ontstaan. Voor de 4x4 geen enkel probleem. Na afloop had de auto wel een flinke wasbeurt nodig. Het was een leuke route door een mooie omgeving. Ook het weer speelde mee. Het was de hele dag prachtig weer. Pas na het einde van de tocht begon het flink te regenen. Zeker leuk om nog eens een soortgelijke tocht te maken.