Leeg

Totaal: € 0,00
€ 45,00

30 mei. SUV en 4x4 rit Veluwe. Inschrijving tijdelijk gestopt!!

maandag, 12 oktober, 2020 t/m zondag, 30 mei, 2021
Finish: 
Nabij Apeldoorn

Hoe dan ook de Veluwerit van 30 mei gaat door alleen hoe is nu nog niet bekend. Als kleine evenementen weer toegestaan zijn dan op de ouderwetse manier met routeboeken en maximaal 25 auto’s en de organisatie bij start,- onderweg en eindpunt, met of zonder koffie, maar zijn de kleine evenementen dan nog niet toegestaan dan gaan we op de moderne versie over met de route APP op telefoon of Tablet. Maar dan maximaal 15 auto’s. Dan houden we het kleinschaliger, alleen organisatie bij de start voor wat hulp en uitleg bij de APP, geen koffie, geen organisatie onderweg, u mag/moet het dan helemaal zelf doen. Maar dan kan op deze mooie, nieuwe SUV rit geen enkel probleem zijn want het is geen zware route. Wel met veel onverharde zandpaden. Een lier zal echt niet nodig zijn of u moet het voor elkaar krijgen om ergens een sloot in te duikelen Kortom 30 mei wordt er in ieder geval iets georganiseerd door ons.

Op zondag 30 mei organiseert de Recreatieve de SUV en 4x4 rit over de mooie Veluwe. Dit is geen zware 4x4 rit, goed geschikt voor beginners in de mooie 4x4 sport en voor elk type SUV zonder schade te rijden. In deze rit zit nog ruim een 55% onverharde wegen, maar wat er aan verhard in zit is nog steeds erg mooi en vaak heel smal. Start is voor de meerijdende kinderen een feest, nabij een Mc Donalds en de start is tussen 10.00 en 12.00 uur. Deelnamekosten zijn € 45,00 en maximaal 15 of 25 auto's mogen hieraan meedoen.

Als het een route via de APP wordt doen we max 15 auto's, als het een route via routeboek wordt kunnen 25 auto's meedoen.