Leeg

Totaal: €0,00 
€50,00 

Ardennen Toerrally. Drie landen rit voor elk type auto. 29/30 Augustus

vrijdag, 28 augustus, 2020 t/m zondag, 30 augustus, 2020
Finish: 
Bihan

Een mooi weekend voor de liefhebbers van een mooie rit door de Ardennen en Eifel. Het is geen snelheid wedstrijd, wel zijn er enkele opdrachtjes onderweg waar prijsjes mee te winnen zijn.

Een Rondrit door Belgie, Luxemburg en Duitsland dat sinds 1992 door de Recreatieve wordt georganiseerd. Elk type auto kan meedoen, oldtimer, luxe bolide, 4x4, busjes enz, het is geen snelheid wedstrijd maar een echte tour tocht met de keuze geschreven routeboek of bol/pijl routeboek met onderweg diverse kleine opdrachtjes. Op zaterdag de rit door België, Luxemburg en Duitsland, op zondag de kortere België rit. Of andersom als dat u beter uitkomt. Overnachten kan of op ons campingveld met kampvuurplaats, de echte camping of in een van de hotelkamers.

Deelname prijs voor dit evenement is € 50,00 per auto ongeacht het aantal inzittenden, Overnachten kan op ons campingveld met beperkte stroom € 20,00 per caravan, tent of camper voor 3 nachten. Op de gewone camping met voldoende stroom € 18,50 per nacht. Hotelkamers zelf boeken, adressen hebben wij beschikbaar. Bij de camping is een goed restaurant voor ontbijt, lunch en diner.