Leeg

Totaal: €0,00 
€40,00 

Brabant rit nr 1 op 22 september.

zondag, 22 september, 2019
Finish: 
Veldhoven

22 september: Brabantrit nr 1. Een hele leuke en mooie rit die wij verleden jaar van Roan 4x4 hebben gekregen en die door ons iets is aangepast naar ons systeem en indien het nog niet verboden is, nog steeds eindigt op een klein 4x4 speel terreintje. Met zeker wel enkele fraaie uitdagingen. Dit laatste weten we pas zeker als we de rit weer voorgereden en gecontroleerd hebben.

De rit zelf heeft enkele kleine uitdagingen maar is vanwege de gemaakte omleidingen voor elke 4x4 en SUV te rijden. Kortom… Een leuke 4x4 rit met heel veel onverhard dat niet al te zwaar is en met elke 4x4 te rijden is met als kers op de taart aan het einde een leuk 4x4 speelterrein. Onderweg is er een stop met wat hapjes en drankjes.
Deelnameprijs is 40,00 per auto en er kunnen bij ons maximaal 25 auto’s meedoen. Inschrijven via onze site www.recreatieve.nl of via de mail.

Onze volgende rit hierna is de Veluwerit op 20 oktober.

Wie speciaal zwaar wil blubberen en zelfs lieren op onze ritten moet tijdig inschrijven voor onze Brabantrit nr 2 op 10 november of de Oliebollenrit in Drenthe (met verse oliebollen onderweg) op 29 december. Maar deze ritten zitten heel snel volgeboekt dus zorg dat u er tijdig bij bent.

Deelnamekosten zijn € 40,00 per auto. Inschrijven via onze site.
Aanbetaling € 10,00 - bij inschrijving te voldoen € 25,00.
Maximaal 25 auto's kunnen hieraan meedoen.