Leeg

Totaal: €0,00 

Off-road reizen

Deze pagina wordt door off-road reis aanbieders gevuld. Wij wensen u veel 4x4 reisplezier toe.

South England met 4WD Travel

zondag, 2 augustus, 2020 - 12:15

Een supermooi off-road avontuur in een mooi glooiend landschap, waar je je terug in de middeleeuwen waant. Mooie dorpjes en prachtige kathedralen. We rijden over zij- en landelijke wegen richting unieke plekjes. We doorwaden beekjes en zien uit over de zee in dit zuidelijke stukje van Groot-Brittannië. Deze reis wil je een keer meegemaakt hebben.

Kampeerreis: 2 t/m 8 augustus 2020
Inclusief: Ferry overtocht, vergunningen, campingovernachtingen, Engelse gids en begeleiding 4WD Travel.

--------

Tijdens de week worden we geleid over tracks, variërend van krijt en gras, tot magische paden aangekleed met heggen en bomen, die ons over de Saksische wegen leiden. We doorwaden beekjes en rijden over militair eigendom, over off-road paden, die over zee uitkijken en dit alles langs de kust van Dorset. We krijgen de gelegenheid voor een bezoek aan het fort van de IJzertijd op Eggardordon Hill, de historische poort van Lyme Regis en de stenen ringen op Averbury. Een week vol off-road plezier in het mooie zuiden van Engeland; een reis om nooit meer te vergeten.

--------

Liever mee met de hotelreis naar South England van 4WD Travel? Dat kan! We gaan 26 april t/m 2 mei 2020 en 20 t/m 26 september 2020.