Leeg

Totaal: €0,00 

Off-road reizen

21 t/m 26 Juli. Kampeer vakantie in Vassiviere Frankrijk

zondag, 21 juli, 2019 - 08:00

21 t/m 26 juli: Offroad vakantie Lac de Vassivière Frankrijk, 21 juli tot 26 juli. Max 8 auto’s.

Dit is een vast camp vakantie, elke dag vertrekken we rond 10.00 uur voor routes in de omgeving variërend van greenlaning tot extra pittig.

De Recreatieve heeft deze vakantie sinds 1994 ruim 15 keer georganiseerd met onze toenmalige vaste gids Andries Jan en alle keren met veel uitdagend offroad plezier.

Wij verblijven op een schone maar simpele camping aan het Lac de Vassivière met zwemmogelijkheden. Net buiten de camping zijn restaurants en een cafetaria. Tussen de middag zal er in het veld/bos een picknick worden gehouden. Honden toegestaan.

We gaan om de dag even in het dorp een stop houden voor de noodzakelijke inkopen en tanken.

Gezien de natuur op deze reis kunt U overwegen uw auto te beplakken met bouclon, hiermee voorkomt u eventuele krasjes op uw auto.

Prijs € 395,00 p/p bij 2 personen per auto.
Dit is inclusief campingkosten en begeleiding.

Wat zit er bij de reis niet inbegrepen:
• Brandstof
• Eten en drinken
• Eventuele reperaties aan u voertuig

Ga naar de boekingspagina:
https://www.recreatieve.nl/boekingevenement/road-vakantie-frankrijk-kamp...

Dagprogramma LAC DE VASSIVIÈRE de beroemde blikken buiger en de beruchte granieten keien reis. (onder voorbehoud van de weersomstandigheden en eventuele gebeurtenissen)

Dag 1: Aankomst op zondagmiddag/avond aan het Lac de Vassivière op de camping.
Als alle deelnemers aanwezig zijn zal de eerste briefing/kennismaking gehouden worden.

Dag 2: Maandag vertrek rond 9.30 uur. Vandaag zullen wij het terrein wat gaan verkennen en de eerste proeven gaan rijden. De lunch zal in het bos of aan het meer genuttigd worden.
Eventuele boodschappen kunnen bij aanvang van deze rit gedaan worden alsmede ook het tanken van de auto’s. Wij zullen tussen 16:00 uur en 17:00 uur weer terug zijn op de camping waar wij natuurlijk gezellig de gereden dag doornemen.

Dag 3: Dinsdag vertrek rond 9.30 uur. Vandaag gaan we direct het terrein in dus geen boodschappen en ook geen tanken. Brood kunnen we bestellen op de camping voor tussen de middag waar we weer in het veld zullen gaan lunchen. De proeven van vandaag zullen spannender zijn dan dag 1. Terugkomst op de camping rond 16:30 uur.

Dag 4: Woensdag vertrek rond 9.30 uur. Eventueel doen we indien gewenst boodschappen en de auto’s tanken. Deze ochtend gaan wij het “Plateau van de Millevache” op, dit is een prachtige route maar niet moeilijk. Op het plateau zullen wij een mooi plekje vinden voor de lunch. Na de lunch gaan we weer het ruigere terrein opzoeken. Terugkomst op de camping rond 16:30 uur.

Dag 5: Donderdag vertrek rond 9.30 uur. Geen boodschappen en ook geen tanken. Deze dag zal nat zijn. Lunchen in het bos. Terugkomst op de camping rond 16:30 uur.

Dag 6: Vrijdag vertrek rond 9.30 uur. We nemen de tijd voor eventuele boodschappen en te tanken. Vandaag kunt u aangeven welke proef U nog eens een keer zou willen doen zodat U de vaardigheden, die U heeft bijgeleerd deze week, in praktijk kunt brengen. Lunchen gebeurt zoals de hele week in het veld.
Deze middag kunt u uw auto wassen en reisvaardig maken.

Dag 7: Zaterdag vertrek wanneer U wilt. Einde reis.