Leeg

Totaal: €0,00 
€0,00 

Terreinrijden en gezellig weekend met BBQ in Furstenau. 30 / 31 mei

zaterdag, 30 mei, 2020 t/m zondag, 31 mei, 2020
Finish: 
Furstenau Duitsland

In het pinkster weekend “Geht es los” en gaat de recreatieve van vrijdagmiddag 29 mei t/m maandag 1 juni naar het outdoor & offroadpark Fürsten Forest in Fürstenau (Duitsland). Het offroaddeel van het park, gelegen net over de grens bij Enschede, is ca 480 Ha groot en biedt voor elke offroader voldoende uitdaging. Van suv tot de meest doorgewinterde 4x4 rijder kan hier zijn hart ophalen, met name als het van te voren een aantal dagen heeft geregend. Zo kent het zanddelen, modder en mooie bospaden tot en met een 45 graden lierhelling…

Daarnaast zijn er op het terrein allerlei mogelijkheden tot verder vermaak. Zo is een rit in een heuse tank en zelfs indien gewenst het zelf besturen hiervan één van de mogelijkheden. Verder is karten, rondrijden in gehuurde buggy’s en hummers ook mogelijk. Kijk voor verdere informatie op https://furstenforest.nl/

Omdat het park voor iedereen toegankelijk is en daarnaast van zichzelf meer dan genoeg uitdaging biedt, zet de Recreatieve hier geen routes uit. Wij organiseren hier dus geen evenement en rekenen daar ook geen geld voor aan de Recreatieve deelnemers. U schrijft (vooraf) in en betaald zelf bij en aan het park. Wel hebben wij een grote kampeerplek voor onze deelnemers gereserveerd en zorgen wij voor BBQ’s waarvan gebruik gemaakt mag worden en gaan we uit van een gezellig kampement voor allen die meegaan of nakomen, en zover de weersomstandigheden en de lokale verordeningen het toelaten met kampvuur tot in de late uurtjes.

Voor wie wat luxer wil overnachten na gezellig rond het kampvuur gezeten te hebben zijn er diverse slaapgelegenheden, van luxe 2 persoonskamers tot groeps-accommodaties. Ook hiervoor verwijzen wij graag naar de site van Fürsten Forest.

Het gehele weekend staan er een 4-tal Marshalls voor jullie klaar die desgewenst mee het terrein in gaan. Zij kennen het terrein en geven waar nodig instructie.
Al met al een gezellig weekend en hopen wij jullie te mogen begroeten in Fürsten Forest.

VERZOEK: ALS U INSCHRIJFT BIJ FURSTENAU LAAT DAT DAARNA OOK EVEN AAN ONS WETEN IVM MET AFSPREKEN VOLDOENDE KAMPEERPLAATS.
Adres gegevens Furstenau: Pommernstrasse 12 - 49584 Furstenau (D)
Telefoon: +49 (0) 5901 9616250 – email: info@furstenforest.eu