Herroepingsrecht.
Bij de aankoop van producten heeft de consument volgens de Europese regels de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen, mits het geen speciaal voor de consument gemaakt product is.
Alle touwen die u bij ons besteld worden pas na bestelling voor u op maat gemaakt en afgewerkt waardoor ze buiten het herroepingsrecht vallen.

De Recreatieve sluit daarom geheel volgens de nieuwste Europese regels het herroepingsrecht van de consument uit voor alle artikelen die speciaal in opdracht van de consument op maat afgeknipt, bewerkt of afgewerkt zijn.

Zendingen die in opdracht van de consument of bij niet thuis ondanks de bezorginfo naar een z.g. Parcelshop verzonden worden moeten binnen 5 dagen daar door de consument worden afgehaald. Worden de goederen wegens niet tijdig ophalen retour gezonden dan zal de Recreatieve voor het opnieuw verzenden, verzendkosten berekenen.

Klachtenafdeling. Mocht u onverhoopt een klacht hebben over een product dan kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken via: Recreatieve@planet.nl(link sends e-mail) of per post naar: Recreatieve - Rode Klif 216 – 8223CK Lelystad. Zodra wij de klacht binnen hebben zullen wij hierover berichten. We zullen vervolgens uiterlijk binnen twee werkdagen een antwoord gegeven op uw klacht.

Privacy Policy.
Alle gegevens die door de Recreatieve worden verzameld, zullen vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet kenbaar worden gemaakt aan derden en ook zal u nimmer van ons reclames toegezonden krijgen. Het doel van het registreren van persoonsgegevens door de Recreatieve is om zo snel als mogelijk u de goederen te versturen en bij eventuele klachten snel uw gegevens op te kunnen zoeken. De Recreatieve zal naar aanleiding van een verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit de database verwijderen.